Reparatie van elektrische apparatuur

Bel Randstad TV-Service: 070-367 47 48

De chips en frisdrank staan al klaar, u hebt zich verheugd op een relaxed avondje televisiekijken. Maar uw televisie weigert dienst! Bij de pakken neerzitten lost niets op, bellen met Randstad TV-Service wel!

Uw toestel in een handomdraai weer als nieuw

Vervelend genoeg is het bij een kapotte televisie vaak niet gelijk duidelijk wat er nu precies mis is. Omdat veel winkels ook niet de diepgaande technische kennis van alle toestellen hebben, wordt er al snel gekozen het toestel op te sturen naar de fabrikant of hem zelfs helemaal af te schrijven. U bent uw televisie onnodig lang kwijt en geeft meer geld uit aan reparatie dan nodig is. Misschien wordt u wel geadviseerd het apparaat te vervangen, terwijl een reparatie bij Randstad TV-Service u een stuk minder geld kost!

We repareren televisies en andere elektronica in onze werkplaats in Den Haag. Kom langs in onze winkel in de Jan Luykenlaan 2. Parkeren voor de deur is gratis en veel reparaties voeren we binnen een dag uit. Is uw televisie te zwaar om zelf te vervoeren? Geen nood. Bel onze ophaalservice, dan pikken we uw toestel bij u thuis op.

Randstad TV-Service rekent geen voorrijkosten bij reparatie in de regio Den Haag!

Zij kijken alweer ongestoord televisie

We hebben al talloze mensen verblijd met een tv-reparatie. De problemen zijn uiteenlopend en nog te vaak denken mensen dat de televisie helemaal niet gemaakt kan worden. Wij bewijzen graag het tegenovergestelde! Laat uw televisie inspecteren door Randstad TV-Service in Den Haag.

Klantbeoordelingen via Marktplaats:

TV reparatie in Scheveningen

Geplaatst door Anja op 02 okt. ’13 | 2 jaar actief op Marktplaats

Enige tijd geleden begon onze lcd tv te tikken.
Wij hebben contact opgenomen met de leverancier en daar was alleen al de voorrijdkosten 150 euro. Na gezocht te hebben in de gouden gids kwamen wij bij Randstad TV Service. Geen voorrijdkosten en het zag er heel betrouwbaar uit. Dezelfde dag kon onze tv al worden opgehaald, en de ochtend daarna hadden wij hem al terug. In een woord: Geweldig! Goede service en aardige en vakkundige mensen. We waren in totaal nog goedkoper uit dan de voorrijdkosten van de leverancier. Een topper. Zou het aan iedereen aanraden.

Reparatie Philips TV in Almere

Geplaatst door Kleijne op 20 jun. ’14 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Betreft reparatie LCD Philips tv: onze tv gaf na terugkomst van vakantie alleen nog maar een wit beeld. Na wat zoekwerk op internet bleek de t-con stuk te zijn. Dit werd door de uiterst vriendelijk meneer aan de telefoon bevestigd. Doordat het probleem bekend was kon hij meteen een prijsopgave maken. Twee dagen later konden we al langskomen! In totaal duurde de reparatie slechts 2,5 uur en hebben we € 150 betaald. De tv is weer zo goed als nieuw. We zijn speciaal (ook o.b.v. de goede referenties) van Almere naar Den Haag gereden en dat was meer dan de moeite waard! Top service!

TV repareren in Wassenaar

Geplaatst door Muller op 11 jul. ’14 | 1 jaar actief op Marktplaats

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Randstad TV. De vakman stond zeer snel op onze stoep en had meteen het euvel gelocaliseerd. We zijn snel en vakkundig geholpen en ook konden een aantal andere problemen meteen worden meegenomen. Wij zullen in de toekomst zeker weer van dit betrouwbare bedrijf gebruik maken.